Вредности

Ние во МЕКСОН би сакале да допринесеме за тоа да животот на секое македонско семејство стане подобар, полесен и поздрав.

Се стремиме да разработуваме производи, кои ја задоволуваат секојдневната потреба од чистина и топлина во домот. Во овие производи ја внесуваме нашата љубов и грижа за секој од Вас!

Values

Иновации

Од своето основање до сега непрекинато инвестираме во најнови технологии, во човешки ресурси, во проучување и разработка на ефективни производи. Располагаме со современо опремена истражувачка лабораторија, благодарејки на која успеваме да одговориме на високите барања на корисниците за безбедна и здравствена хигиена, со грижа и одговорност за природата.

Values

Брендови:

Logo MedixLogo AlvinaLogo LexLogo RazorLogo StilenaLogo Medix Pro

Надвор од земјата:

Logo VirLogo Waix

about-us-map

Распространетост

Нашите производи се на штандовите на нај добрите продавници во целата земја, како и во над 20 држави од Европа, Блискиот исток, Африка и Далечниот исток.

Клучни факти

Водечки бугарски производител на препарати за перење и чистење
Основана 1994
Над 300 продукти
Полн спектар на производи за хигиена и комфорт
Современа истражувачка лабораторија
Лидер во внатрешниот пазар
ISO 9001:2015
Употреба
GFSI - стандарт