ЗА БЕСКОМПРОМИСНА ХИГИЕНА И ЧИСТИНА ВО ТОАЛЕТОТ

stage logo
Mоќната Total Power Guard формула обезбедува целосна грижа за тоалетот: хигиенизира, чисти до сјај, формира заштитен филм, штити од наслаги, отстранува бигор, го олеснува чистењето, ароматизира!

 

ПОВЕЌЕ ОД СЕРИИ

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Intense

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Intense

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Apple & Mint

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Apple & Mint

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Ocean

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Ocean

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Pine

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Pine

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Lavender & Mint

MEDIX WC GEL TOTAL POWER GUARD Lavender & Mint


АВЕРТИЗИРА ВИДЕО