ДЕЗИНФЕКЦИЈА БЕЗ МИРИС НА ХЛОР

Идеално средство за заштита на целото семејство од  99,9% од микробите*, во комбинација со ефикасни концентрирани формули за чистење на површините до блесок

RAZOR Bathroom

Спреј за дезинфекција со бактерицидно дејство, кој уништува 99,9% од микробите* Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae и др.
Поседува исклучително ефикасна формула со активна пена, која брзо и лесно ги чисти санитарните простории, отстранувајки ги идеално тврдокорните нечистотии, бигор, петна од `рѓа и талози од сапун. Им дава сјај на површините и остава свеж мирис.

Пакување:
750ml

Наменет за:
• умивалници,кади, керамика, плочки, фуги, батерии и тушови, стаклени и акрилни туш кабини, многу загадена керамика

Наш совет:
Не го мешајте со други препарати (вкл. такви кои содржат хлор)!
При чистење на хромирани, емајлирани, ПВЦ или оштетени површини оставете го да подејствува максимум 2 минути. Лиценца бр. 1202-2/12.02.2015 за пласирање на пазарот на Medix Razor Bathroom биоцид.

Научете повече

*Во случаj на директна употреба врз водоотпорни површини. Врз основа на микробиолошки тестови на производите кои покажуваат дека, ако се поштува одреденото време на изложеност, се постигнува потребното намалување на тестираните култури (сите познати микроби, вклучувајќи ги Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae), во согласност со барањата на BDS EN 1040:2006. Употребувајте го биоцидот безбедно. Пред употреба внимателно прочитајте ја етикетата и информацијата за биоцидот.

RAZOR Kitchen

Спреј за дезинфекција со бактерицидно и фунгицидно дејство за чистење на различни површини во домаќинството. Со крајно ефикасна формула, која уништува 99,9% од микробите* Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans и др. Ги чисти брзо и лесно многу загадените површини и ги отстранува наслоените маснотии.

Пакување:
750ml

Наменет за:
• плотови, шкафови, мијалници, домакински прибор и садови, рерни и др.

Наш совет:
Не го мешајте со други препарати (вкл. такви кои содржат хлор)!
За лакирани површини испрскајте од препаратот најпрвин на влажна крпа, а после исчистете ги загадените површини и исушете ги! Лиценца бр. 1201-3/29.11.2019 за пласирање на пазарот на Medix Razor Kitchen биоцид.

Научете повече

*Во случаj на директна употреба врз водоотпорни површини. Врз основа на микробиолошки тестови на производите кои покажуваат дека, ако се поштува одреденото време на изложеност, се постигнува потребното намалување на тестираните култури (сите познати микроби, вклучувајќи ги Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans), во согласност со барањата на BDS EN 13697:2015. Употребувајте го биоцидот безбедно. Пред употреба внимателно прочитајте ја етикетата и информацијата за биоцидот.