ДЕЗИНФЕКЦИЈА БЕЗ МИРИС НА ХЛОР

Идеално средство за заштита на целото семејство од  99,9% от микробите*, во комбинација со универзална формула за чистење на разнообразност од површини и освежувачки мирис.

RAZOR White Jasmine Universal

Течен универзален препарат за дезинфекција со бактерицидно и фунгицидно дејство, кој уништува 99,9% од микробите* Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans и др. Крајно ефективен за чистење и дезинфекција на тврдокорни нечистотии. Остава свеж морски мирис.

Пакување:
1L

Наменет за:
• подови, ќерамика, мозаик, ѕидови, плочки, фуги
• плотови, шкафови и мијалници, секакви глатки површини, покриени со пластика, метал, не`рѓосувачки челик, хромирани површини и др.

Наш совет:
Не го мешајте со други препарати (вкл. такви кои содржат хлор)!
Лиценца бр. № 3103-1/16.03.2021  за пласирање на пазарот на Medix White Jasmine биоцид.

Научете повече

*Во случаj на директна употреба врз водоотпорни површини. Врз основа на микробиолошки тестови на производите кои покажуваат дека, ако се поштува одреденото време на изложеност, се постигнува потребното намалување на тестираните култури (сите познати микроби, вклучувајќи ги Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans), во согласност со барањата на BDS EN 13697:2002. Употребувајте го биоцидот безбедно. Пред употреба внимателно прочитајте ја етикетата и информацијата за биоцидот.

RAZOR Fresh Wave Universal

Течен универзален препарат за дезинфекција со бактерицидно и фунгицидно дејство, кој уништува 99,9% од микробите* Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans и др. Крајно ефективен за чистење и дезинфекција на тврдокорни нечистотии. Остава свеж морски мирис.

Пакување:
1L

Наменет за:
• подови, ќерамика, мозаик, ѕидови, плочки, фуги
• плотови, шкафови и мијалници, секакви глатки површини, покриени со пластика, метал, не`рѓосувачки челик, хромирани површини и др.

Наш совет:
Не го мешајте со други препарати (вкл. такви кои содржат хлор)!
Лиценца бр. 1532-2/08.04.2015 за пласирање на пазарот на Medix Fresh Wave биоцид.

Научете повече

*Во случаj на директна употреба врз водоотпорни површини. Врз основа на микробиолошки тестови на производите кои покажуваат дека, ако се поштува одреденото време на изложеност, се постигнува потребното намалување на тестираните култури (сите познати микроби, вклучувајќи ги Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans), во согласност со барањата на 13697:2002. Употребувајте го биоцидот безбедно. Пред употреба внимателно прочитајте ја етикетата и информацијата за биоцидот.