ЕКСПЕРТСКО ЧИСТЕЊЕ И СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ГРИЖА ЗА МЕБЕЛОТ И ДРВЕНИТЕ ПОВРШИНИ

Уникална серија, специјално разработена да ги чисти со грижа дрвените мебели во домот,  одржувајки ја нивната природна убавина

MEDIX EXPERT Cream Polish

Специјализиран крем за чистење, полирање и грижа на сите видови дрвени површини. Збогатен со пчелен восок, препаратот ги храни површините, без да ги затвора порите на дрвената структура. Создава нежен сјаен слој, кој го заштитува дрвото од влага и му дава свеж и природен вид.

Пакување:
250ml, 500ml

Наменет за:
• природно дрво, мат (нелакирани) дрвени површини

Наш совет:
Расклатете го пред употреба и сипете од препаратот на мека памучна крпа, равномерно разнесете врз површината. Не е потребно дополнително полирање.

MEDIX EXPERT Furniture Clean & Easy Flowers

Мултифункционален и практичен продукт- спреј за секојдневна употреба. Со антистатски ефект, кој спречува брза акумулација на прав. Ефикасно чисти без траги од нечистотии и лепливо чувство. Обезбедува експертска грижа и го прави мебелот сјаен од чистина и му придодава долготраен свеж мирис на цвеќа.

Пакување:
350 ml

Наменет за:
• обработени дрвени површини, плотови, дрвен под, дрвени врати, первази и др.

Наш совет:
За целосно чистење на дрвените површини комбинирајте го со препарат за паркет и ламинат MEDIX Parquet & Laminate Flowers – со еднаков мирис на цвеќа – заедно за ненадминлива свежина и чистина.

MEDIX EXPERT Furniture Clean & Easy White Lily

Мултифункционален и практичен продукт- спреј за секојдневна употреба. Со антистатски ефект, кој спречува брза акумулација на прав. Ефикасно чисти без траги од нечистотии и лепливо чувство. Обезбедува експертска грижа и го прави мебелот сјаен од чистина и му придодава долготраен свеж мирис.

Пакување:
350 ml

Наменет за:
• обработени дрвени површини, плотови, дрвен под, дрвени врати, первази и др.

Наш совет:
За целосно чистење на дрвените површини комбинирајте го со препарат за паркет и ламинат MEDIX Parquet & Laminate Flowers