КЛАСИКА ВО МИЕЊЕ НА САДОВИ

Класична серија препарати за садови – за ефикасно миење на садови без компромис со цената.

MEDIX CLASSIC BALSAM Orchid

Формулата на MEDIX CLASSIC Balsam Orchid се бори ефективно со нечистотиите, а нежниот флорален мирис ги разгалува сетивата.

Пакување и дозирање:
500ml, 1L
Растворете неколку капки од препаратот (5ml) во 1L топла вода и со сунгер измијте го приборот за домаќинство.

Наменет за:
• рачно миење на приборот за домаќинство и прибор за хранење

Наш совет:
За поекономична употреба – следете го дозирањето и инструкциите од етикета.

MEDIX CLASSIC Lilac

Формулата на MEDIX CLASSIC Lilac се бори ефективно со нечистотиите, а мирисот на јоргован ги пленува сетивата.

Пакување и дозирање:
500ml
Растворете неколку капки од препаратот (5ml) во 1L топла вода и со сунгер измијте го приборот за домаќинство.

Наменет за:
• рачно миење на приборот за домаќинство и прибор за хранење

Наш совет:
За поекономична употреба – следете го дозирањето и инструкциите од етикета.

MEDIX CLASSIC Aquamarine

Формулата на MEDIX CLASSIC Aquamarine ефективно се бори со нечистотиите, а свежиот морски мирис ги освојува сетивата.

Пакување и дозирање:
500ml
Растворете неколку капки од препаратот (5ml) во 1L топла вода и со сунгер измијте го приборот за домаќинство.

Наменет за:
• рачно миење на приборот за домаќинство и прибор за хранење

Наш совет:
За поекономична употреба – следете го дозирањето и инструкциите од етикета.

MEDIX CLASSIC Apple

Формулата на MEDIX CLASSIC Apple ефективно се бори со нечистотиите, а мирисот на јаболка ги освежува сетивата.

Пакување и дозирање:
500ml
Растворете неколку капки од препаратот (5ml) во 1L топла вода и со сунгер измијте го приборот за домаќинство.

Наменет за:
• рачно миење на приборот за домаќинство и прибор за хранење

Наш совет:
За поекономична употреба – следете го дозирањето и инструкциите од етикета.

MEDIX CLASSIC Lemon

Формулата на MEDIX CLASSIC Lemon се бори ефективно со нечистотиите, а мирисот на свеж лимон ги освежува сетивата.

Пакување и дозирање:
500ml
Растворете неколку капки од препаратот (5ml) во 1L топла вода и со сунгер измијте го приборот за домаќинство.

Наменет за:
• рачно миење на приборот за домаќинство и прибор за хранење

Наш совет:
За поекономична употреба – следете го дозирањето и инструкциите од етикета.