ТРОЕН СИСТЕМ ЗА КРИСТАЛНО ЧИСТИ ПРОЗОРЦИ

Единствена формула со алкохол за 3 брилијантни резултати: 1. без траги 2. кристален блесок  3. долготрајно свеж мирис.

MEDIX GLASS Original

За сјаен блесок на сите стаклени и глатки површини употребувајте ја моќната формула со алкохол од MEDIX GLASS, комбинирана со нежен мирис на момина солза.

Пакување:
500ml пумпа, 500ml полнач

Наменет за:
• стаклени и огледални површини, површини покриени со емајл, пластика, метал и др.
• сите водоотпорни глатки површини

Наш совет:
Испрскајте од растојание 20-30см и избришете со сува крпа од микрофибер, хартија или брисач за чистење на прозорци.
За целосно чистење на домот комбинирајте го со универзалниот препарат MEDIX UNIVERSAL Lily of the Valley – со еднаков мирис на момина солза – заедно за ненадмината свежина и чистина.

MEDIX GLASS Cotton Breeze

Откријте го моќниот систем за чистење 3 Crystal System од MEDIX GLASS, во комбинација со нов мирис, кој ќе го исполни домот со свежина и нежен бриз, чист и мек како памук.

Пакување:
500ml пумпа, 500ml полнач

Наменет за:
• стаклени и огледални површини, површини покриени со емајл, пластика, метал и др.
• сите водоотпорни глатки површини

Наш совет:
Испрскајте од растојание 20-30см и избришете со сува крпа од микрофибер, хартија или брисач за чистење на прозорци.
За целосно чистење на домот комбинирајте го со универзалниот препарат MEDIX UNIVERSAL Cotton Breeze – со еднаков мек како памук мирис – заедно за ненадмината свежина и чистина.

MEDIX GLASS Freesia & Apple

Додајте им на површините кристален блесок и чистина со MEDIX GLASS и освежете ги долготрајно со импресивна комбинација од фрезија и јаболка.

Пакување:
500ml пумпа, 500ml полнач

Наменет за:
• стаклени и огледални површини, површини покриени со емајл, пластика, метал и др.
• сите водоотпорни глатки површини

Наш совет:
Испрскајте од растојание 20-30 см и избришете со сува крпа од микрофибер, хартија или брисач за чистење на прозорци.

MEDIX GLASS Lilac

За чистина и свежина со секое прскање – откријте ја моќната формула со алкохол за чистење на стакла и глатки површини од MEDIX GLASS, комбинирана со свеж мирис на откинат јоргован.

Паковање:
500ml пумпа, 500ml полнач

Наменет за:
• стаклени и огледални површини, површини покриени со емајл, пластика, метал и др.
• сите водоотпорни глатки површини

Наш совет:
Испрскајте од растојание 20 – 30 см и избришете со сува крпа од микрофибер, хартија или брисач за чистење на прозорци.
За целосно чистење на домот комбинирајте го со универзалниот препарат MEDIX UNIVERSAL Lilac – со еднаква миризма на јоргован– заедно за ненадмината свежина и чистина.