ЗА ОГЛЕДАЛНО ЧИСТИ И БЛЕСКАВИ ПОВРШИНИ ВО БАЊАТА

Разработени од нашите специјалисти, активните формули на MEDIX EXPERT FAIENCE ја обезбедуваат потребната хигиена и чистина и без усилба возвраќаат со сјај во бањата.

MEDIX FAIENCE АКТИВЕН ГЕЛ

Концентрираниот и економичен гел моќно ги раствара нечистотиите од бигор, петна от `рѓа, талог од сапун. Благодарејќи на активната формула препаратот обезбедува сјајна чистина, онаму каде што имате најголема потреба од неа.

Пакување:
500ml

Наменет за:
• мијалници, кади, батерии, тушеви, стаклени и акрилни туш кабини, санитарна керамика, силно извалкана теракота, плочки, фуги, челични, емајлирани и хромирани површини.

Наш совет:
После чистење исплакнете ги површините обилно со вода до целосното отстранување на препаратот и исушете. Не го употребувајте препаратот за осетливи површини на киселини.Секогаш употребувајте заштитни ракавици!

MEDIX FAIENCE АКТИВНА ПЕНА

Со брзо и моќно дејство на активната пена, експертски ќе ги отстранете тврдокорните нечистотии од бигор, петна от `рѓа, талог од сапун врз сите отпорни на киселина површини. Благодарејки на концентрираното дејство на спрејот со леснотија ќе ги исчистете до сјајност и најтешко достапните места.

Пакување:
500ml

Наменет за:
• мијалници, кади, батерии, тушеви
• стаклени и акрилни туш кабини
• санитарна керамика, силно извалкана теракота, плочки, фуги
• челични, емајлирани и хромирани површини

Наш совет:
После чистење исплакнете ги површините обилно со вода до целосното отстранување на препаратот и исушете. Секогаш употребувајте заштитни ракавици!