ЗА ВИСТИНСКА ЧИСТИНА И СВЕЖИНА

Подарете си чувство за чистина и свежина со течните сапуни со антибактериска состојка од MEDIX. Со мека гел формула и освојувачки мириси, кои нежно ги допираат и освежуваат сетивата.
ПОВЕЌЕ ОД СЕРИИ

MEDIX Lovely Magnolia

MEDIX Lovely Magnolia

MEDIX Blue Mineral

MEDIX Blue Mineral

MEDIX Morning Rain

MEDIX Morning Rain