ЕКСПЕРТСКА БОРБА СО МАСТИТЕ

Независно дали станува збор за маснотии и тврдокорни нечистотии на површините или за петна по облеката, решението е мултифункционалната формула на концентрираниот обезмастувач MEDIX MULTI ACTION. Ефикасен и со широка примена, чисти беспрекорно и остава свеж цитрусов мирис.
ПОВЕЌЕ ОД СЕРИИ

MEDIX MULTI ACTION Orange

MEDIX MULTI ACTION Orange

MEDIX MULTI ACTION Citrus

MEDIX MULTI ACTION Citrus

MEDIX MULTI ACTION Flowers

MEDIX MULTI ACTION Flowers