ALVINA 2 IN 1 Fabric Care

АLVINA 2 IN 1 Fabric Care

ALVINA PRO WASH & PROTECT пере во длабочина и ги чува како нови подолго време вашите омилени природни ткаенини. Иновативната технологија за заштита на ткаенината ги штити влакната од загрубување, формирање на влакнести топчиња и избледување на боите како резултат на повеќекратните перења. Alvina 2 in 1 Fabric Care содржи омекнувач што им дава дополнителна мекост на ткаенините и ги прави лесни за пеглање.

Уште од првиот ден ALVINA се грижи за Вашата облека, го зачувува и го враќа нејзиниот изглед по перењето, а подобри резултати се забележуваат по неколку перења.

Пакување и дозирање:
1.1L = 20 перења | 2.2L = 40 перења | 3.3L = 60 перења | 3.85L = 70 перења

Наменет за:
•бели и обоени ткаенини
•синтетика
•памук
•лен

Наш совет:
После рачно перење измијте ги добро рацете !
Сортирајте го нечистото перење според бојата.
Третирајте ги нечистотиите возможно најбрзо.
Внимавајте со што предходно ги третирате различните петна.
Придржувајте се на упатствата од производителот на облека.
Следете ги инструкциите за употреба дадени во таблицата

 

SHARE: