КОНТАКТИ

МЕКСОН ДОО
Адреса: ул.Васил Левски 266,
гр.Пловдив 4003, Бугарија
e-mail: inxc23fo@me3kd923xon.bg

T: +359 32 502 009

F: +359 32 502 008
Содржината не е достапна.
Ве молам дозволете користење на колачиња со притискање на Прифати во банерот

  Контакт со нас

  Здраво,

  со испраќање на оваа порака доброволно ги доставувате вашите лични податоци до MEXON OOD.
  Компанијата ќе ги обработува како контролор на податоци, во смисла на Регулатива 2016/679.

  Ве уверуваме дека Вашите лични податоци ќе бидат собирани, обработувани и зачувани само за целите за кои ни ги доставувате, имено да одговориме на вашите прашања и да ви помогнеме ако имате прашања во врска со нашите производи.

  Повеќе информации за обработката на вашите лични податоци се достапни овде.

  За да дознаете за вашите права и да научите како да контактирате со нас, кликнете овде.