ЗА ОГЛЕДАЛНО ЧИСТИ И БЛЕСКАВИ ПОВРШИНИ ВО БАЊАТА

stage logo
Разработени од нашите специјалисти, активните формули на MEDIX EXPERT BATHROOM ја обезбедуваат потребната хигиена и чистина и без усилба возвраќаат со сјај во бањата.
ПОВЕЌЕ ОД СЕРИИ

MEDIX BATHROOM АКТИВНА ПЕНА

MEDIX BATHROOM АКТИВНА ПЕНА

MEDIX FAIENCE АКТИВЕН ГЕЛ

MEDIX FAIENCE АКТИВЕН ГЕЛ


АВЕРТИЗИРА ВИДЕО